Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor poncho's?

omdat er zoveel keuzes op de markt zijn. Daarom moet je het verschil weten tussen een gloednieuwe en gebruikte poncho. Meer info over poncho's vindt u hier, hier en hier.

Er is veel informatie over poncho's op het internet, maar het is niet erg gedetailleerd. Dit is het vermelden waard, vergeleken met Getailleerde Tuniek Ik heb geprobeerd om deze info zo goed mogelijk te verzamelen en voegde de beste beelden van elke poncho om u een idee te geven van hoe ze passen in uw bagage, hoe ze eruit zien in verschillende omstandigheden en natuurlijk hoe je het aanpassen als je wilt. Ik heb ook een foto van elke poncho zoals ik ze heb gezien in persoon en in dit bericht. U de verschillende poncho's hier zien. Voor alle foto's u gebruik maken van de afbeelding browser en klik op de afbeelding. Ik heb de poncho maten hier gezet. In tegenstelling tot Donkergroen Tuniek kan het dus veel zuiniger zijn. Als u vragen heeft, laat dan een reactie achter en ik zal proberen te beantwoorden. De foto aan de rechterkant toont een typische poncho grootte. Er zijn veel verschillende maten om uit te kiezen en verschillende soorten tassen om uit te kiezen.

Bij het maken van de poncho:

Als het gaat om het maken van de poncho, ik wil het maken als een tent. Je zet de poncho onder de tent, je bedekt het met een soort stof en je hebt een mooi droog bed voor de poncho. Een fleece wordt bijvoorbeeld gebruikt om de poncho te maken om te voorkomen dat hij nat wordt. Het vlies bestaat uit vele lagen. De poncho stof is ook zeer flexibel. Als de poncho nat wordt, u deze onmiddellijk wassen. Als het te snel droogt, is het moeilijk om te bewegen. Dus je wilt de poncho niet meteen wassen nadat hij gemaakt is. In plaats daarvan wil je het opslaan op een zeer droge en donkere vloer, zoals een zolder. Tijgerprint Broek zal echter een testrun zijn. In mijn ervaring, kun je niet opslaan voor meer dan een paar dagen in een droge, luchtige kamer. Als u de poncho op de vloer bewaart, wordt het al snel behoorlijk vochtig. En dan blijft het helemaal niet droog, dus de poncho droogt snel uit en de enige manier om het uit te drogen is om het op de grond te houden.

Ik wil delen met u de gemakkelijke manier van het drogen van uw poncho thuis: Als je niet beschikt over een zeer droge vloer, hier is wat je nodig hebt: een handdoek, een katoenen bal of zelfs een stuk stof te worden gerold in een buis. Je hebt geen droger nodig, je de oven, een wasdroger of zelfs een ventilator gebruiken. Plaats de poncho in je tube, rol het katoen om een buis te maken. Wikkel de poncho rond de buis en rol hem weer.