Over Floris

Mijn vader zei altijd dat ik dingen moest maken die anderen willen, maar ik weet niet hoe ik dingen moet maken. Het internet is mijn leven, maar het heeft weggenomen van mijn liefde voor het echte werk. Ik wil iets nieuws te beginnen en dat is de blog ponchotest. Ik zal alle details en foto's delen over poncho's die ik heb gezien tijdens mijn reizen naar al mijn sociale media-accounts. Ik hou van mijn werk en als iemand wil geven me iets wat ik ben meer dan blij om te delen. Deze blog staat open voor iedereen die wil delen hun ervaringen met poncho's. Ik ben heel open en ik hoop dat dit iemand anders zal helpen, want ik kan niet alles alleen doen. Ik hoop echt dat je het leuk vindt wat je leest. Als u mij wilt bereiken kan ik gecontacteerd worden via de contact knop aan de rechterkant van deze pagina.

De Poncho Blog:

Ik heb altijd genoten van het idee van het maken van dingen en wilde mijn eigen op maat gemaakte poncho te creëren.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik zo trots ben op mijn poncho's. Ik ben geen goede fotograaf en nooit geprobeerd, dus ik ben de eerste om te zeggen dat ik nooit een goed schot. Maar ik zal mijn ervaring delen omdat we poncho's echt een enorm verschil kunnen maken voor de planeet.

Ik denk dat we poncho's meer kunnen doen om het milieu te helpen, evenals voor onze persoonlijke gezondheid. We proberen veel te doen om onze ECOLOGISCHE voetafdruk te verminderen, en we proberen de manier waarop we ons voedsel koken te veranderen. We proberen zelfs om ervoor te zorgen dat onze kinderen gezonder opgroeien door het eten van een gezond dieet met betere bronnen van eiwitten en vitaminen. Dus dat is waar ik begin. Als er iets is dat ik kan doen om te helpen, laat het me weten. Maar de poncho's hebben me geholpen, dus laten we hen ook helpen! De beste plek voor u om poncho's te vinden is in een poncho winkel, waar ze ze zullen verkopen in hun eigen winkel.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school begon ik te leren over poncho's en hoe ze te maken. Het probleem dat was een pijn voor mij was dat ik niet wilde mijn handen vuil met het werk van het maken van een handgemaakte poncho. Ik was bang om het verkeerd te doen. Ik had een beetje een angst voor hoe dingen te doen. Ik heb zelfs geprobeerd om het werk zelf te doen, maar ik belandde niet wetende hoe het moet worden gedaan. Dus het idee van deze blog kwam naar me toe en het is een project van het leren hoe je handgemaakte poncho's te maken. Ik denk dat leren een van de belangrijkste dingen is die je moet doen. Je zou open minded moeten zijn om iets te maken. Daarom ben ik deze blog begonnen. Ik zal je laten zien wat ik gedaan heb en waar ik denk dat het heen gaat.

In 2007 werd ik geïnterviewd door het tv-programma 'Kijk' en Nederland. Als gevolg daarvan ben ik begonnen met deze blog.

Deze blog is een ruimte om alles en nog wat te bespreken over poncho's en hun verschillende versies, de geschiedenis van poncho's, poncho's maken, hun geschiedenis, hun rol in onze moderne wereld, en hun plaats in onze collectieve geschiedenis. Ik denk dat we allemaal poncho's kunnen gebruiken om vreedzamere en productievere gemeenschappen te creëren, en ik zal doorgaan met het delen van de verbazingwekkende dingen die ik heb gezien en gelezen in mijn zoektocht naar de waarheid over poncho's. Deze blog is niet een plek voor kritiek of discussie over poncho's, maar eerder een plek voor poncho's liefhebbers om hun ervaringen en ervaringen van het creëren van poncho's te delen. Ik moedig de oprichting van nieuwe poncho's, en hoop dat u het gesprek zal deelnemen! Als u in Nederland bent, vergeet dan niet om het ponchomuseum van de Universiteit van Amsterdam te bekijken. Ik hou van poncho's, en zal mijn best doen om ze hier te houden! Als u de blog wilt ondersteunen, u mijn PayPal-knop hier vinden.