Dat is hoe ik test

Dankzij ons testlaboratorium hebben we precies kunnen achterhalen wat deze poncho's doen en hoe ze werken. Nu geven we alle informatie over de poncho's vrij, evenals een lijst van de producten die we tot nu toe hebben getest. Alle poncho's worden verkocht via onze eigen websites.

Naast de informatie die we hebben vrijgegeven, moesten we ook een website bedenken om alle informatie bij te houden. We hopen dat dit zal onze site nog gemakkelijker te gebruiken voor nieuwe poncho's kopers. U zult merken dat de site is zeer basic en moet gemakkelijk voor u om te navigeren. Echter, zoals je misschien hebt gemerkt hebben we een aantal zeer belangrijke veranderingen sinds onze laatste blog. Vanaf de nieuwe versie richt deze blog zich nu alleen nog op het testlaboratorium en onze producten. We hebben nu een "Ponchos Buyer's Guide" gemaakt die het voor u gemakkelijker zal maken om te zien hoe onze poncho's worden gebruikt en hoe ze zich verhouden tot die van u.

We hebben geleerd dat het mogelijk is om onze processen te verbeteren, onze kwaliteit te verbeteren en zelfs onze effici├źntie te verbeteren, om de gezondheid van onze poncho-producten te verbeteren.

We testen al een nieuw poncho ontwerp sinds half april, en ik heb veel mogelijkheden gehad om te testen op de paden en op de weg. Toen ik meer over poncho's leerde, heb ik veel geleerd over hoe ik de beste prestaties uit de poncho kon halen. We hebben ook een aantal nieuwe poncho ontwerpen ontwikkeld die meer flexibiliteit mogelijk maken dan de laatste paar poncho ontwerpen. Ik heb een video gemaakt die het proces uitlegt.

Poncho testen is het moment waarop je een poncho te zien in al zijn verschillende vormen. Ik heb veel verschillende ontwerpen te testen voordat ik er een vond die geschikt was voor mij. Je je afvragen, waarom ben je nog steeds het testen van zo veel poncho's in de eerste plaats? Nou, het is omdat ze leuk zijn, en ik moet elk ontwerp testen, zodat ik weet wat het beste werkt.

Te vaak mensen zullen kopen onze producten, in de verwachting om de beste bang for the buck te krijgen, maar dit is niet het geval. Dit gaat niet over het proberen om een "one-size fits all" poncho te krijgen. Dit gaat over het krijgen van een poncho die werkt voor uw specifieke behoeften, stijl en budget. Zo proberen we met ons onderzoek zo grondig en transparant mogelijk te zijn. We nemen ook een beetje tijd om feedback te krijgen over onze productbeoordelingen voordat we ze plaatsen. We nemen ook grote zorg om alleen producten die we persoonlijk hebben geprobeerd of kunnen instaan voor te herzien.

Op het einde, alle beoordelingen moeten worden beoordeeld op hun inhoud, niet door het feit dat ze van poncho's die we hebben beoordeeld in het verleden. We zijn ook onlangs begonnen met het toevoegen van een aantal merkspecifieke producten aan onze reviews, dus houd een oogje in het zeil! Wij zijn er altijd om u te helpen met al uw poncho behoeften.

Op het eerste gezicht lijken veel poncho's van slechte kwaliteit te zijn, maar onze poncho's analisten hebben eigenlijk een handvol poncho's gevonden die in uitstekende staat verkeren. We raden aan om dit artikel te lezen om een beter idee te krijgen van wat we zoeken als we poncho's kopen.

Deze poncho heeft een enkel-laags, zwaar materiaal met een hoogwaardige stof. De naden zijn zeer solide en dicht bij elkaar, waardoor het een meer duurzaam gevoel en een beetje vulling om het te helpen een tijdje duren. De voorkant van deze poncho is gemaakt van soft-touch katoenen stof. Het ontwerp en de constructie van de poncho is zeer stevig en duurzaam, terwijl het ook heel eenvoudig is. Er is niet veel vulling op de achterkant van de poncho, en het materiaal is een beetje dunner dan dat op de voorkant. Dit is een vrij eenvoudige en eenvoudige poncho met eenvoudig, klassiek ontwerp. De materialen zijn licht van gewicht en de constructie is stevig.