Affiliate Disclaimer

Affiliate links zijn niet een vorm van compensatie en we zijn niet van plan om krediet te nemen voor hen. We doen het alleen zodat onze bezoekers weten dat u een betrouwbare bron bent voor uw poncho's. Als u van mening bent dat een affiliate link is een manier om geld te verdienen van onze pagina's, zouden we liever betaald krijgen in bitcoin. Maar we zijn geen grote fan van bitcoin. Dus als je aan ons wilt doneren, doe het dan niet. We zullen nog steeds ons best doen om geld te verdienen met affiliate links wel. Wij zijn een klein bedrijf en zijn meer gericht op het krijgen van mensen naar onze website dan om een fortuin te maken. De belangrijkste reden daarvoor is onze wens om een echt gratis website aan te bieden, waar de enige kosten uw tijd zijn. Het zou oneerlijk zijn voor onze bezoekers om meer te vragen, want dat is niet wat we zoeken. Het geld dat we verdienen van onze affiliate links zal gaan naar de betaling van onze uitgaven.

Affiliate Links worden gebruikt in dit artikel en alle andere informatie voor de promotie van producten, diensten, producten of diensten. Gebruik onze post alleen om ervoor te zorgen dat het product beschikbaar is voor aankoop, niet als referentie of voor reclame. Je hebt onze toestemming niet nodig om dit te gebruiken. We zijn alleen het verstrekken van een link naar een website die is een beetje anders dan de onze en een beetje extra informatie over.

Over de auteur:

Paul F. Tompkins, PTC is de oprichter en voorzitter van FAST, de snelst groeiende professionele fitness-industrie in de wereld. Al meer dan 15 jaar helpt hij mensen hun fitnessdoelen op een duurzame manier te bereiken door de ontwikkeling van programma's en inhoud voor honderden miljoenen mensen, waaronder atleten, beroemdheden en andere bedrijfsleiders. Paul is de auteur van de onlangs uitgebrachte "What To Eat For FAST: A Step-by-Step Guide To Fast Diet Success". Hij heeft ook een doctoraat in voeding en is de oprichter van de #1 best verkochte "Faster Fast: Fasting for a Better Life" podcast-serie.